Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκεύη: 9:00π.μ. – 2:00μ.μ. / 4:00 – 8:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ. – 2:00μ.μ.

Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα Έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων.
Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Με δικούς μας συνεργάτες)

Για όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα μας συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (την στιγμή που υπάρχει για την περιοχή σας). Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση είναι 5 ευρώ / τεμάχιο και στην τιμή συμπεριλαμβάνετε η μεταφορά τους στο αντίστοιχο πρακτορείο (αποστολής) από τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η παραλαβή του δέματος θα γίνεται μόνο στην έδρα του κάθε πρακτορείου.
Χρόνος παραλαβής 2-3 εργάσιμες ημέρες.


ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Της επιλογής σας)

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να μας ενημερώσετε με ποιόν τρόπο θέλετε να γίνει η αποστολή των προϊόντων (π.χ. πρακτορείο μεταφορών ή εταιρία Courier). Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία μας θα μεταφέρει δωρεάν τα προϊόντα στην έδρα της εταιρίας μεταφορών που θα επιλέξετε με την προϋπόθεση η έδρα της εταιρίας να βρίσκεται εντός Επαρχεία Εορδαίας.

Τα έξοδα μεταφοράς δεν μπορούν να υπολογιστούν και επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 

Πορτα - πορτα ΕΛΤΑ COURIER 

   Τα πρώτα δυο κιλά έχουν χρέωση 3.50€ και μετά κάθε επιπλέον κιλό + 1.25€

  Αντικαταβολή +2.50€

  Προσφέρει πολλαπλές επιλογές παράδοσης/επίδοσης:

  Επόμενη μέρα
  Αυθημερόν
  Σάββατο, Κυριακή και Αργίες
  Με Προκαθορισμένο Ραντεβού
  Σε δυσπρόσιτες περιοχές, χωρίς επιπλέον χρέωση


  Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:

  • Το Προϊόν αναμένεται να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
  • Η Παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει στην μεταφορά της, με αποτέλεσμα να μην έχουμε το προϊόν στις αποθήκες μας.
  • Το Προϊόν που Παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Σε Σπάνιες περιπτώσεις, όπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα, ανακοινώνει ότι καταργεί το προϊόν.
  • Σε Περιόδους Ακραίων καιρικών φαινομένων, ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας.

  • Σε Περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), επικοινωνία μαζί σας ( σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας είτε σε σχέση με το προϊόν , είτε σε σχέση με την πληρωμή του) π.χ επειδή τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.αφοράς δεν μπορούν να υπολογιστούν και επιβαρύνουν τον αγοραστή.